UvA Informatica onderzoek leidt tot Kamervragen

Geplaatst op 10-03-2011 door Maarten Marx | parliament | | comment image Geen reacties »

Onderzoek van PoliticalMashup naar de onvolledigheid van officielebekendmakingen.nl heeft geleid tot Kamervragen, gesteld door Pierre Heijnen, Tweede Kamer lid voor de PvdA. De vragen zijn gesteld naar aanleiding van het artikel Duizenden Kamerstukken verdwenen uit overheidsportaal van Marco Visser.
Het artikel van Visser was gebaseerd op onderzoek van PoliticalMashup, eerder gepubliceerd op deze blog.

Ondertussen hebben de UvA informatici contact gekregen met ICTU, de club verantwoordelijk voor officielebekendmakingen.nl, en de UvA gaat hen helpen om de gebreken in kaart te brengen en op te lossen.

Meer informatie verkrijgbaar bij Maarten Marx.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.